null

Contact & route A-loods

Affuitweg 2d
3221 AR Hellevoetsluis

085 060 39 66
[email protected]

KvK: 91038006
IBAN: NL94 KNAB 0616 1886 76
BIC KNABNL2H

Volg ons nu ook op Instagram!
één van vijf sterrenéén van vijf sterrenéén van vijf sterrenéén van vijf sterrenéén van vijf sterren
A-loods krijgt gemiddeld een 4,8 van 5 sterren

Handige informatie voor jou als bezoeker

Route en parkeren

Met het OV

Toegankelijkheid voor mindervaliden

Diëten, allergieën of ‘lifestyle’ wensen

Heb je hulp nodig bij je aanvraag? Of wil je meer weten over de mogelijkheden bij A-loods?
Mail naar [email protected]

Route naar A-loods

Bij het kiezen van een locatie voor zakelijke en privé events kunnen er veel vragen opkomen. Is de locatie makkelijk bereikbaar? Is parkeren gratis? Zijn er laadpalen beschikbaar? Bij A-loods in Hellevoetsluis wel!

Zo bereik je A-loods

Ons pand aan de Affuitweg 2d in Hellevoetsluis is gemakkelijk bereikbaar. Vanaf de A15 volg je de borden naar Hellevoetsluis en de intuïtieve route leidt je rechtstreeks naar onze voordeur. Voor een gedetailleerde route A-loods Hellevoetsluis, kun je de instructies volgen die hierboven zijn gegeven of gebruikmaken van Google Maps voor realtime routebegeleiding. Mocht je gebruik willen maken van een routeplanner, dan kun je www.routenet.nl raadplegen en "Affuitweg 2d, Hellevoetsluis" invoeren voor directe aanwijzingen.

Parkeren bij A-loods

Kom je met de auto naar A-loods? Direct voor onze deur vind je voldoende gratis parkeerplekken. Voor extra gemak zijn er nog meer gratis parkeerplaatsen beschikbaar bij de Timmer werf, op slechts 100 meter loopafstand. Voor elektrische rijder zijn laadpalen beschikbaar zijn op beide parkeerlocaties.

Met het OV

Ondanks de rustige ligging van Hellevoetsluis, is de A-loods bereiken met het openbaar vervoer geen probleem. Vanuit Rotterdam kun je de metro nemen naar Spijkenisse en vervolgens overstappen op de bus richting Hellevoetsluis. De halte Amnesty International is je bestemming, en van daaruit is het slechts een korte wandeling van 10 minuten naar A-loods. En voor de fietsers onder ons: verfris jezelf met een snelle douche bij ons. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen. Plan je bezoek en ontdek zelf hoe gemakkelijk het is om naar A-loods Hellevoetsluis te komen.