null

Jouw privé event of feest bij A-loods. Een moment om nooit te vergeten.

A-loods is dé locatie voor het creëren van onvergetelijke herinneringen met familie en vrienden.

Ontdek de charme van A-loods, gelegen in een rijksmonument in de historische vestingstad Hellevoetsluis, tijdens jouw privé evenement, feest, jubileum of bruiloft.

één van vijf sterrenéén van vijf sterrenéén van vijf sterrenéén van vijf sterrenéén van vijf sterren
A-loods krijgt gemiddeld een 4,8 van 5 sterren
null

Een adembenemende ruimte voor jullie bruiloft.

Wij weten dat elke bruiloft en ceremonie eigen en speciaal moet zijn. A-Loods is dé trouwlocatie voor het creëren van onvergetelijke herinneringen met familie en vrienden.

Deze officiële trouwlocatie van de gemeente Voorne aan Zee met haar 8 meter hoge dak, open vide en industriële sjieke look and feel, is geschikt voor intieme hippe bruiloften. Er zijn diverse trouwarrangementen mogelijk. Van alleen het ceremoniële deel van jullie huwelijk tot een geheel dagprogramma inclusief lunch, borrel en diner.

Daarnaast kunnen we je ontzorgen door inzet van onze vrolijke Babs Leona Boomstra. Samen maken wij er voor jullie een onvergetelijk dag van. Meer weten of specifieke wensen? Bel 085 060 39 66 of stuur een e-mail naar [email protected]

Een feest is pas compleet als ook de innerlijke mens goed verzorgd wordt. Goede koffie, een lekkere lunch, een borrel met hapjes, heerlijk taart en een memorabel (walking) diner horen daarbij. De catering kan geheel op maat ingevuld worden.

Arrangementen

null

Een serene ruimte voor een waardig afscheid.

Een afscheidsceremonie weerspiegelt vaak de levensstijl en persoonlijkheid van de overledene. A-Loods is een sfeervolle locatie om met alle nabestaanden te luisteren naar het levensverhaal, herinneringen op te halen en bijzondere woorden te spreken. Een plek om in alle rust op eigen wijze afscheid te nemen.

A-Loods met het 8 meter hoge dak heeft een prachtige akoestiek die recht doet aan de betekenisvolle muziek die u wilt afspelen. A-Loods is geschikt voor intieme afscheidsbijeenkomsten. Er zijn diverse rouwarrangementen mogelijk. Van alleen een ceremonie tot een geheel programma inclusief lunch, borrel of een 'vier het leven' feest.

Daarnaast kunnen we je ontzorgen door inzet van onze rouwbegeleider Leona Boomstra. Samen zorgen wij ervoor dat het afscheid eigen en memorabel wordt. Meer weten of specifieke wensen? Bel 085 060 39 66 of stuur een e-mail naar [email protected]

null

Een flexibele ruimte voor jouw droomfeest

Wij weten dat ieder feest anders is en bijzonder moet zijn. Daarom hebben we de A-loods ontworpen als een veelzijdige en aanpasbare ruimte die zich moeiteloos aanpast aan de aard van jouw feest en het aantal gasten.

Er zijn diverse indelingen mogelijk en dit geldt zowel voor de ruimte beneden als de vide. Om je geheel te ontzorgen kan onze eventmanager alles voor je regelen.

Meer weten of specifieke wensen? Bel 085 060 39 66 of stuur een e-mail naar [email protected]

‘A-loods is echt een hele mooie ruimte. Leuk ingericht en compleet qua verzorging. Alles is aanwezig, erg comfortabel. Zelf houd ik van de openheid en ruimtelijke beleving.’
Yvonne Rodenburg-Sprangers - Brielse Boer
01/09
nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Eventlocatie in Hellevoetsluis

Zoek je een gezellige locatie voor jouw feest, verjaardag, jubileum, babyshower of bruiloft? A-loods is de ideale plek voor jouw privé evenement. Deze gezellige locatie combineert historische charme met een modern design op een steenworp afstand van het bruisende Rotterdam.

Perfect voor elk evenement

Onze ruime, gezellige zaal is geschikt voor kleine en grote privé events. Of je nu een verjaardag, bruiloft, benefietavond, 21-diner, gender reveal, receptie of baby shower wilt organiseren. Met ruimte voor groepen van 2 tot 75 personen bieden we variatie voor elk soort evenement.

De hoge plafonds, grote ramen en stijlvolle inrichting van de A-loods maken het tot een prachtig decor. Ideaal voor het vastleggen van speciale momenten. Bovendien hebben we een uitstekende catering. We houden rekening met alle dieetwensen zoals: halal, vegetarisch en glutenvrij.

Vier je event bij A-loods

Ben je geïnteresseerd in een eventlocatie in Hellevoetsluis, dicht bij Rotterdam? Neem voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden om jouw event tot een groot succes te maken.