null

Een geslaagd zakelijk event, presentatie of dag met collega’s

A-Loods bevindt zich in een rijksmonument in Hellevoetsluis en is een moderne evenementen locatie die perfect is voor zakelijke bijeenkomsten. De historische charme, industriële architectuur en moderne voorzieningen bieden een waardevolle setting.

  • Gezellig en sfeervol gebouw
  • Perfect voor groepen tussen de 2-75 pers
  • Met en zonder arrangementen mogelijk
  • Gratis parkeren
één van vijf sterrenéén van vijf sterrenéén van vijf sterrenéén van vijf sterrenéén van vijf sterren
A-loods krijgt gemiddeld een 4,8 van 5 sterren

Een zakelijk evenement is pas compleet als ook de innerlijke mens goed verzorgd wordt. Goede koffie, een lekkere lunch en gezonde tussendoortjes mogen niet ontbreken. Een sfeervolle borrel, diverse warme en koude hapjes; bij A-loods is het mogelijk om, geheel op maat, jouw cateringwensen in te vullen.

null

Standaard tijdens jouw dag in A-loods

Een fijne plek heeft standaard goede faciliteiten. Bij A-loods kom je niets te kort.

  • Gratis koffie, thee, water en fruit
  • Presentatiescherm, connectors en WiFi
  • Flipover, notitieboekjes en pennen
  • Bose bluetooth speaker
  • Duurzame sanitaire producten
  • Douche faciliteiten voor fietsers

Meer weten of specifieke wensen? Bel 085 060 39 66 of stuur een e-mail naar [email protected]

Arrangementen

‘A-Loods is alles waar ik al jaren naar op zoek was voor mijn Live Events. Alles is prachtig gestyled en compleet verzorgt. De ideale plek voor het ontvangen van groepen en het hosten van events.'
Anouk Barendrecht - Eventmanager
01/09
nullnullnullnullnullnullnullnullnull

Zakelijke event in Hellevoetsluis

Zoek je de perfecte plek voor jouw zakelijke event, netwerkbijeenkomst of presentatie in Hellevoetsluis? A-loods is de ideale locatie om jouw event tot een succes te maken.

Een geslaagde dag bij A-loods

A-loods beschikt over alles wat nodig is om jouw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. Onze locatie is een rustige plek aan het water in Hellevoetsluis. Met ruimte voor groepen van 2 tot 75 personen bieden we flexibiliteit voor elk type evenement. Denk aan lezingen, workshops, netwerkbijeenkomsten en meer.

We hebben comfortabele meubels, moderne faciliteiten en een hele goede catering. De faciliteiten zijn o.a. een Bose bluetooth speaker, presentatiescherm, connectors en goede WiFi. Waardoor het de ideale setting biedt voor jouw event. Wil je een zorgvuldig samengesteld arrangement met eten en drankjes? Geen probleem. Wij regelen het voor je.

Plan jouw zakelijke bijeenkomst bij A-loods

Geïnteresseerd in het organiseren van je volgende zakelijke event bij A-loods? Neem voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden voor een geslaagde zakelijke bijeenkomst in Hellevoetsluis.