null

Vergaderen, een strategische sessie of training op een inspirerende plek

A-loods in Hellevoetsluis is de perfecte locatie voor vergaderingen, trainingen, workshops, boardroom meetings en overleggen. Deze unieke en rustige locatie bevordert creativiteit, veiligheid en inspiratie, waardoor jouw bijeenkomst een succes wordt.

Zorgeloos bijeenkomen met jouw collega’s, medewerkers, directie of relaties doe je bij A-loods in Hellevoetsluis.

één van vijf sterrenéén van vijf sterrenéén van vijf sterrenéén van vijf sterrenéén van vijf sterren
A-loods krijgt gemiddeld een 4,8 van 5 sterren
null

Standaard tijdens jouw dag in A-loods

Een fijne plek heeft standaard goede faciliteiten. Bij A-loods kom je niets te kort.

  • Gratis koffie, thee, water en fruit
  • Presentatiescherm, connectors en WiFi
  • Flipover, notitieboekjes en pennen
  • Bose bluetooth speaker
  • Duurzame sanitaire producten
  • Douche faciliteiten voor fietsers

Meer weten of specifieke wensen? Bel 085 060 39 66 of stuur een e-mail naar [email protected]

null

A-loods: Een flexibele ruimte voor jouw vergaderingen

Wij weten dat geen twee bijeenkomsten hetzelfde zijn. Daarom hebben we A-loods ontworpen als een veelzijdige en aanpasbare ruimte, die zich moeiteloos aanpast aan de aard van de bijeenkomst en jouw doel van de dag.

Er zijn diverse opstellingen mogelijk. De ruime vide met loungebank kan gebruikt worden als ‘breakout room’, of om tussendoor te ontspannen.

null

Een veilige locatie voor teamcoaching

A-loods is een comfortabele en neutrale omgeving waar teamleden zich vertrouwd voelen om open te communiceren. Bovendien biedt A-loods rust en privacy om diepgaande discussies en zelfreflectie te bevorderen.

A-loods heeft voldoende ruimte voor groepsactiviteiten. En alle benodigde voorzieningen zoals audiovisuele apparatuur en flipovers.

Arrangementen

null

Begeleiding

Daarnaast kunnen wij in samenwerking met Freudenberg jouw bijeenkomst professioneel laten begeleiden. Onze partner Freudenberg kan uw training, teamcoaching en strategiesessie professioneel begeleiden.

Meer weten over begeleiding door onze partner?

‘We hebben een fijne teamdag gehad in de A-loods. De ruimte is sfeervol & praktisch ingedeeld en voorzien van alles wat je nodig hebt tijdens een vergadering! We maken zeker nog een keer gebruik van deze ruimte!’
Gerdine Verduijn-van der Steen - Secretaresse management CuraMare & SMC & Sjaloom Zorg
01/05
nullnullnullnullnull

Vergaderen, workshops en trainingslocatie in Hellevoetsluis

Vlakbij het bruisende Rotterdam ligt een verborgen parel: A-loods in Hellevoetsluis. Dit is een ideale locatie voor vergaderingen, workshops en trainingen net buiten de drukte van de stad. Deze voormalige kanonnenloods is nu een plek voor bedrijven en teams die willen verbinden, samenwerken en groeien.

Ruimte voor sessies tot 75 personen

Wil je met je bedrijf, team of vereniging afspreken? Onze ruimte is geschikt voor intieme groepen tot 75 personen. Je kunt hier dus vergaderingen en trainingen plannen, maar ook workshops voor grote groepen organiseren. Ons interieur bestaat uit comfortabele en sfeervolle meubilair. De zaal is gezellig, ruim en voorzien van moderne faciliteiten. Denk aan een Bose bluetooth speaker, presentatiescherm, goede WiFi en zelfs een douche. Het karakter van de loods en de rijke geschiedenis voegen een speciale dimensie toe aan elke bijeenkomst.

Gemakkelijk en gratis parkeren is een groot pluspunt van onze locatie. Deze parkeerplekken hebben uiteraard laadpalen. Dit in combinatie met de veelzijdigheid en de faciliteiten maakt de A-loods tot een verborgen parel onder de rook van Rotterdam, de Rotterdamse haven en Maasvlakte Rotterdam.

Boek makkelijk en snel

Zoek jij een locatie voor een vergadering, workshop of training? Neem voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden voor jouw sessie.